Меню сайту

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Літературна вітальня «Остап Вишня любив Дворічанщину»

PDF Drucken E-Mail

30 червня до актової зали Дворічанського Центру дитячої та юнацької творчості запросили гостей з навчальних закладів району, представників громадськості та адміністрації, щоб згадати про перебування на нашій землі українського письменника, новеліста, класика сатиричної прози XX ст. Губенка Павла Михайловича, літературний псевдонім – Остап Вишня.

В програмі заходу була виставка літератури, перегляд уривків з фільму «Из жития Остапа Вишни». З його життєвим шляхом присутніх ознайомила вчителька української мови та літератури, директор Дворічанської ЗОШ Золочевська С.А. Віртуальну екскурсію по Дворічній середини XX ст., де гості побачили людей, з якими зустрічався, ходив на полювання і рибалку незабутній Остап Вишня, провела методист ЦДЮТ Бабай Л.В. Свої вірші для гостей читали випускниця Дворічанського ліцею 2006 року, а нині кандидат філологічних наук, письменниця Должанська Юлія і вчителька математики Вільшанської школи Лазоренко Т.А.

Не можна було говорити про Остапа Вишню, не почувши рядків, які народилися з-під його пера. В імпровізованому концерті виступили Федорченко Михайло, Водяний Володимир, Гречко Юрій.

Зі словами подяки та своїми пропозиціями перед присутніми виступили голова Дворічанської РДА Приходько В.А., голова районної ради Турбаба Г.Г., начальник відділу освіти Дворічанської РДА Коваль Н.І.

ФОТОЗВІТ:




Категорія: | Переглядів: 473 | Додав: Nazar007 | Теги: | Рейтинг: /