Меню сайту

Форма входу

Статистика


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

У Дворічанському районі пройшов ІІІ (зональний) етап малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини»

PDF Drucken E-Mail

Протягом 11-13  березня 2015 року в спортивній залі ДЮКФП «Юність» вирували справжні олімпійські пристрасті. Вже п’ятий рік поспіль на Дворічанщині проходить зональний етап малих Олімпійських ігор «Діти Харківщини».

Перші місця у трьох вікових категоріях, вже за традицією, посіли команди учнів Дворічанського району. Цього року верхні ступені п’єдесталу монополізувала Дворічанська ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка стараннями вчителів фізичної культури Ковальова Г.Л. та Довгополого С.М. разом зі своїми вихованцями не мала серйозної конкуренції з боку суперників Куп’янського та Великобурлуцького районів.

Команди-переможці візьмуть участь у  фінальному етапі  малих Олімпійських ігор, які пройдуть в м. Харкові. Нагадаємо, що вже традиційно учні Дворічанського району перемагаючи на регіональному етапі своїх супротивників, не тільки беруть участь у фіналі, а й посідають призові місця, що дає змогу називатися одними з кращих команд Харківської області та міста Харків. Тому, бажаємо нашим переможцям успіхів та вдалого виступу.




Категорія: | Переглядів: 455 | Додав: Nazar007 | Теги: | Рейтинг: /